شبکه های بی سیم (Wireless)
راهبردان با توجه به پیشرفت روزافزون شبکه های بی سیم، افزایش سرعت و پهنای باند و همچنین کاهش هزینه های پیاده سازی آن،ایجاد شبکه هایIndoorوOutdoor را در دستورکار قرارداده است.
براین اساس،درهر پروژه،ابتدا امکان برقراری ارتباطات بی سیم بررسی شده،طرح مناسب ارائه می شود.
فروش محصولات Passive
شرکت راهبردان با قابليت ارائه کليه تجهيزات شبکه از شرکتهاي,Brandrex R&M,Legrand Nexanc,Belden ,مي باشد که کليه اين شرکتها از معتبرترين سازندگان تجهيزات شبکه در سطح جهان بوده وتوليدکننده حرفه اي انواع تجهيزات مخابراتي،شبکه ،صوتي وتصويري،صنعتي و…. مي باشند.
تجهيزات توليدشده توسط اين شرکتها داراي خصوصياتي فني منحصربفردي مي باشند که آن محصولات را نسبت به ديگر توليدات مشابه متمايز مي نمايد. فعاليت عمده اين شرکت بر روي کابلهاي شبکه و صوتي تصويري مي باشد.
شرکت راهبردان توانايي ارائه کليه تجهيزاتPassive شبکه را با مارکهايLegrand,Hubbell, MK ,Nexanc R&Mرا دارد،تاEnd to End شبکه از يکBrand و نوع تجهيزات باشد.
شرکت راهبردان امکان ارائه تجهيزاتPassive را بصورت End to End solution دارد و امکان ارائه گارانتي تجهيزات فوق را به مشتريان فراهم مي نمايد
روند طراحي Active
2,1 .برآورد نيازها ،خواسته ها و بودجه:
در قدم اول با درنظر گرفتن پارامترهاي زير،سعي خواهد شد با برگزاري جلسات رايزني باکارفرما وانجام بازديدهاي اوليه،اطلاعات اوليه شامل نيازها ،خواسته ها وبودجه در نظرگرفته شده براي پروژه مشخص شود.
2,2.زمان پاسخ(Response Time)
فاصله زماني ما بين وارد کردن دستور در يک دستگاه ميزبان و دريافت پاسخ آن.
2,3حجم ترافيک موردنياز(Throughput)
حجم ترافيکي که به وسيله سرويس ها يا برنامه هاي مختلف کاربردي ايجاد مي شود و از يک نقطه در شبکه تا نقطه اي ديگر انتقال مي يابد.
2,4.ميزان پايداري شبکه(Reliability)
مشخص نمودن حساسيت و اهميت کارکرد بدون خطاي شبکه با توجه به سرويسهايي که برآن تکيه خواهند نمود.
2,5.دسته بندي ونحوه توزيع گروه هاي مختلف کاربري(User Communty Profiles)
2,6.انتخاب توپولوژي ها وتکنولوژي هاي مناسب
در اين گام براساس برآوردهاي انجام شده،نوع توپولوژي شبکه مشخص مي شود.
2,7.مدل کردن بارکاري شبکه و شبيه سازي رفتارشبکه در بارکاري موردنظر
مدل کردن بارکاري عبارت است از تعيين ترافيک شبکه براي کاربران،سرويس هاي موردنظر وتوپولوژي درنظرگرفته شده.
2,8.انجام تست هاي حساسيت سنجي
از ديدگاه تجربي اين تست عبارت است از قطع يک لينک پايدار در يک شبکه آزمايشي و ملاحظه عکس العمل شبکه دراين حالت.
2,9. طراحي مجدد در صورت نياز و ادامه کار از مرحله مدل کردن بارکاري شبکه
2,10.آماده سازي طرح پيشنهادي(Proposal)وليست قيمت (Quotation)
مستندات درقالب يک طرح جامع پيشنهادي به همراه ليست قيمت به کارفرما اعلام مي شود.
2,11. برگزاري مناقصه(Bidding)
پس از رايزني با کارفرما و براساس پيشنهادطرح و ليست قيمت تجهيزات و اجرا،مستندات برگزاري مناقصه آماده تحويل به کارفرما مي شود.
روند طراحي Passive
1,1.طرح ريزي(Planning) :
در اولين گام از طراحي سعي خواهد شد با برگزاري جلسات رايزني با کارفرما وبا جمع آوري اطلاعات اوليه،استراتژي طرح مشخص وتأييد شود.
1,2. طراحي مفهومي ستون فقرات شبکه(Schematic Design Backbone Distribution):
در اين گام سعي خواهد شد براساس استراتژي تعريف شده و مدل ترافيکي بدست آمده از اطلاعات اوليه،يک طراحي عمومي/کلي صورت گرفته و قيمت تقريبي با ضريب خطاي بالا برآورده شود.
1,3.طراحي تفضيلي(Design Development):
پس از تأييد طرح کلي از طرف کارفرما،در اين گام سعي خواهد شد با تقسيم پروژه به بخش هاي مختلف،طراحي تفضيلي در هربخش صورت گيرد. با توجه به حجم پروژه اين بخش ها به تفکيک ذيل خواهند بود:
1,3,1.Interbuilding(Segment)Backbone :
در پروژه هاي با وسعت وتعدد ساختمان هاي زياد سعي خواهد شد براساس پراکندگي ساختمانها،مدل ترافيک شبکه و برنامه توسعه آتي،کل وسعت شبکه ناحيه بندي شده وبه سگمنت هاي کوچکتر تقسيم شود. در ساختمان هاي هر سگمنت،مراکز شبکه مشخص شده و از بين مراکز مشخص شده،مرکز با اهميت تر به عنوان مرکز سگمنت علامت گذاري مي شود.
1,3,2. Interbuilding(Campus)Backbone :
ارتباط مراکز اصلي سگمنت ها با مراکز اصلي شبکه در اين گام طراحي مي شود.در اين فاز Backbone اصلي شبکه طراحي وسگمنت ها از طريق مرکز اصلي انتخاب شده در اين فاز به يکديگر متصل مي شوند.
1,3,3 .Horizontal distribution system :
دراين فاز از طراحي براي تمامي ساختمانهاي موجود در پروژه طراحي خطوط افقي صورت گرفته و محلTRها درساختمان ها به تفکيک مشخص مي شود.
1,3,4. Interbuilding Backbone :
پس از تعيين محل TRها در ساختمان ها،در اين فاز طراحي ستون فقرات داخل ساختمان براي ارتباط TRها به مرکز شبکه صورت مي گيرد.
1,4.آماده سازي طرح پيشنهادي(Proposal)وليست قيمت(Quotation)
پس از تأييد طرح تفضيلي،مستندات آن درقالب يک طرح جامع پيشنهادي به همراه ليست قيمت به کارفرما اعلام مي شود.
1,5.برگزاري مناقصه(Bidding) :
پس از رايزني با کارفرما و براساس پيشنهاد طرح و ليست قيمت تجهيزات واجرا،مستندات برگزاري مناقصه آماده تحويل به کارفرما مي شود.
فروش محصولات Active
با توجه به سرعت رشد و توسعه در همه حوزه های فناوری ارتباطات و اطلاعات و ادغام و یکپارچگی رسانه های مختلف اعم از داده، صدا، تصویر و … بر روی یک بستر مشترک، طراحی قسمت Active شبکه به گونه ای که از کارایی، امنیت، مدیریت و ضریب اطمینان کافی برخوردار باشد، بسیار مهم است.
نصب و راه اندازی سوئیچ های شبکه
نصب، راه اندازی و پیکربندی سوئیچ های لایه 2و 3 در شبکه های دیتا، ازجمله خدماتی است که توسط کارشناسان شرکت قابل ارائه می باشد.
این شرکت بیشتر بر روی محصولات سوئیچینگ کمپانی( Brocade (Foundry کار می نماید.
مدیریت و امنیت شبکه
همچنانکه اهمیت Web و ارتباطات اینترنتی افزایش می یابد، کاربران بیشتری تقاضای اینترنت با بالاترین سرعت ممکن را میکنند. این رشد سریع به علاوة نیاز به دسترسی به سایتهای بازرگانی الکترونیکی (E-Commerce)، آموزش الکترونیکی (E-Learning)، چند رسانهای (Multi-media) و …، فشار روز افزونی را بر پیکرة شبکههای متصل به اینترنت و ISP ها وارد میکند. برای رسیدن به تمامی اهداف تعیین شده در اینترنت لازم است مسئله زمان پاسخدهی (Response time) تا حد امکان حل شود.
مسئله دیگر در خصوص شبکههای مرتبط با اینترنت، بحث کنترل و امنیت آنها (Security) است. با توجه به باز بودن برخی پورتها بر روی شبکههای مذکور، همواره مشکلات ناشی از حملة هکرها و نیز کرمها و ویروسهایی که از طریق اینترنت منتقل میشوند، مطرح است. مسائل مربوط به مجوز دسترسی افراد داخل شبکه برای استفاده از اینترنت و کنترل آنها (Authentication & Autorization) و نیز کنترل دسترسی به قسمتهای مختلف شبکه اینترنت (Filtering) و محافظت از پهنای باند (Bandwidth Protection) و … را نیز باید به مشکلات مطرح شده قبلی اضافه نمود.
برای حل اینگونه مشکلات و برقراری امنیت فراگیر، دستگاهها و نرمافزارهای مختلف از شرکت های گوناگون در زمینة Caching، Firewalling، Content Filtering، Authentication & Autorization Management، Virus Scanning و … در این شبکه ها مورد استفاده قرار میگیرند. بکارگیری این تجهیزات در شبکهها، علاوه بر مشکل عدم مدیریت متمرکز شبکه، که بر اثر تعدد سیستمها به وجود آمده است، و نیز تداخلی که هر یک از آنها بر دیگری ممکن است داشته باشد، باعث کند شدن دسترسی به اینترنت خواهد شد.
امروزه در سازمانها و مؤسسات بزرگ و کوچک که به مسئله امنیت، مدیریت و سرعت به صورت کلان توجه دارند، بکارگیری تجهیزاتی که علاوه بر برقراری امنیت در شبکه، با مدیریتی فراگیر و آسان، کنترل شبکه را فراهم نمایند و در عین حال سرعت دسترسی به شبکه و بخصوص اینترنت را نیز افزایش دهد، بسیار مرسوم است.
راهبردان با بکارگیری کارشناسان زبده و متخصصین خبره و با استفاده از تجهیزات روزآمد، درصدد است که راه حلهایی برای ایجاد امنیت در سرویسهای مختلف ارائه نماید.